Transport Mallrash AAA Marjusi

Transport mallrash objektesh pianosh , transferime shtepish,zyrash Tirana, Albania
Open 24 hours
Header image for the site

Updates

Sherbim transport mallrash brenda dhe jashte vendit,ofrojm cmontim paketim amballazhim te cdo gjeje qe klientet tane kerkojne!

#transport#lire#instagram#fugon#tirabe#travel#transferim#shtepi#mobilje#zyra#piano

Transport Marash tirane

Mar 23, 2021 – Apr 17, 2021

Sherbime transport mallrash brenda dhe jashte vendit,ofrojm cmontim paketim amballazhim te cdo gjeje qe klinetet tane kerkojne,# transportmallrash🚚 #shĂ«rbimtransporti #transportkudođŸ‡ŠđŸ‡± #transport #transportpiano #transportmedikamentesh #transportushqimesh #travel #transportsigur #transporttiran...

Read More
Show this code at the store:

Transport Mallrash I lire
#transportmallrashlire#transportmallrashtirane#transportmobiljesh#transportishpejt#transportpiano#transportisigurt

Transport i Lire Mallrash

Mar 13, 2021 – Apr 30, 2021

Transport I lire , Transport mallrash Transferime shtepish dhe zyrash , transport ne Tirane dhe ne rrethe

Show this code at the store:

Dita Ndërkombëtare e Gruas (DNG) festohet më 8 mars çdo vit.Ajo përkujton lëvizjen për të drejtat e grave.

2008

Ndërsa respektimi i parë i Ditës së Gruas u mbajt më 28 shkurt 1909 në Nju Jork, 8 marsi u sugjerua nga Konferenca Ndërkombëtare e Gruas 1910 për t'u bërë një "Ditë Ndërkombëtare e Gr...

Read More

Rama prezanton emrat/ Ja kush janë personat në krye të listës të kandidatëve për deputetë në 5 qarqe të Shqipërisë

Kryeministri Edi Rama ka suprizuar me emrat në listë në shumë qarqe të Shqipërisë.

Në krye të listave të kandidatëve për deputetë janë shumica femra, ndërsa ka edhe surpriza, me em...

Read More

Vlorë, ja kush janë kandidatët e Partisë Demokratike për zgjedhjet e 25 prillitBujar Leskaj, Ina Zhupa dhe Flamur Veizi janë emrat e parë që janë konfirmuar nga PD për zgjedhjet e 25 prillit.

Këta janë vetëm 3 emrat e parë që kanë dalë për Vlorën, teksa moment pas momenti emra të rinj po dal...

Read More

Transport mallrash, mobilie, transport tirane, transport piano, transferim dhtepie dhe zyre

Show this code at the store:

Testimonials

a year ago
(Translated by Google) Fast and safe, customer service at all times! (Original) Te shpejt dhe te sigurt , ne sherbim e klienteve ne cdo kohe!
- Transport m
a year ago
(Translated by Google) Excellent work Marjusi cousins ​​transport 👏 (Original) Pune te Shkelqyer cunat e Marjusi transport 👏
- ORY L
a year ago
(Translated by Google) Thank you Marjusi transport for correct service! (Original) Faleminderit Marjusi transport per sherbim korrekt !
- Viva T

Contact Us

Contact

Call now
  • 067 262 2222

Address

Get directions
Rruga Muhedin Llagani
Tirana, Albania 1000
Albania

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Get quote
✕
Message sent. We'll get back to you soon.